Met zoveel natuur kun je in Tsjechië geweldige outdoor-reizen beleven. Wat denk je hiervan:

Fietsen in Tsjechië

Fietsen in Zuid-Bohemen – rondreis (8 dagen)

Tijdens deze 8 dagen fietsen in Zuid-Bohemen (rondreis van Fital) fiets je door donkere bossen en over licht glooiende heuvels, langs historische stadjes, burchten, kloosters en kastelen. Bezoek bijvoorbeeld slot Hluboka, Ceske Budejovice (bekend van het bier) en het merengebied van Trebon. De omgeving van Hluboka en Trebon is een waar fietsparadijs, met rustige landweggetjes en vele fietsroutes. De fietstochten zijn grotendeels vlak en deels licht heuvelig.

Wandelen in Tsjechië

Ik vond de volgende wandelreis in Tsjechië:

Andere actieve reizen naar Tsjechië

Op avontuur in Tsjechië (8 dagen)

Tijdens deze avontuurlijke familievakantie van de ANWB onderneem je allerlei avontuurlijke avonturen in het Boheemse Woud. De enthousiaste Nederlandstalige leiding organiseert allerlei sport- en spelactiviteiten voor jullie en de andere gezinnen. Je overnacht in streekpension Jiricná en bijna elke avond eet je in een ander restaurantje in de buurt.

Kanotocht over de Moldau (8 dagen)

Tijdens deze 8-daagse kanotocht voor gezinnen van SNP Reizen vaar je over de makkelijk bevaarbare Moldau en passeer je historische dorpjes en stadjes en indrukwekkende kloosters en kastelen. Je bagage wordt voor je vervoerd van de ene naar de andere accommodatie.

Bushcraft Skills & Survival

De reis Bushcraft Skills & Survival in het Boheemse Woud (AV4010) van Tsjecho Reizen begint met twee dagen die in het teken staan van het aanleren van technieken. Daarna trek je het Boheemse Woud in. Tot slot vaar je twee dagen over de Otava.

Sportieve trekking

Tijdens deze 8-daagse sportieve trekking in het Boheemse Woud (A4009) van Tsjecho Reizen maak je een “Familietrektocht”door het Boheemse Woud. Je begint aan de rand van het Nationaal Park ‘Sumava’ in het dorpje ‘Jiricna’. Deze familietrektocht is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar die kunnen zwemmen.

Gezin en beleving

Gezin en beleving is een 8-daags Adventure-programma voor gezinnen van Tsjecho Reizen (A4008) voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Jullie vieren vakantie aan de rand van het Nationaal Park ‘Sumava’ in het dorpje ‘Jiricna’. Dit Outdoor Centrum is ideaal voor levensgenieters met kleine deugnieten en actieve tieners. Er is ook een ruime tuin met een speelterrein en kampvuurplaats.

Adventure voor 4, 5 of 6 personen (8 dagen)

Met dit 8-daagse flexibele Adventure-arrangement in Pec pod Snezkou (A4007) van Tsjecho Reizen heb je allerlei activiteiten in de buurt die je kunt doen wanneer jij dat wilt. Je kunt gaan rodelen, mountainbiken, klimmen, kanoën, klauteren in het Monkeypark, wandelen en steppen. Deze reis is ideaal voor gezinnen met kinderen van 5 tot en met 15 jaar

Activiteitenprogramma Spyndleruv Mlyn

Dit 7-daagse Activiteitenprogramma in Spyndleruv Mlyn (A3002) van Tsjecho Reizen is een leuk en afwisselend programma voor gezinnen met actieve kinderen. Alle activiteiten vinden plaats in en rondom Spindleruv Mlyn.

Er zijn ook actieve groepsvakanties (zoals wandelreizen) naar Tsjechië.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.