Ben je van plan om te gaan kamperen in Tsjechië? Hier vind je campings in Tsjechië op de website van ANWB Camping.

Ook de ACSI heeft een uitgebreide database met campings in Tsjechië. Heb je ervaring met een van de campings die je tegenkomt? Laat dan een beoordeling achter – zo weten andere kampeerders ook beter wat ze kunnen verwachten.

Tip: de ACSI-kampeerkaart

Iets wat echt heel handig is om te hebben, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen in Tsjechië, is de kampeerkaart van de ACSI. Hiermee krijg je tot wel 60% korting op de prijs van de deelnemende campings in Tsjechië. Met de bijbehorende app en gids vind je die campings heel makkelijk. Echt een aanrader! (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping,)

Camping in Praag boeken

Deze campings in Praag kun je via bekende reisorganisaties boeken:

Glamping in Tsjechië

Je kunt er ook voor kiezen om een volledig ingerichte safaritent te boeken. Dat kan op de kleinschalige familiecamping Prima in Zuid-Bohemen. Hij ligt direct aan een rivier en wordt omringd door natuurgebieden waar je mooi kunt wandelen. Dagtrips naar Praag, Pisek, Tabor, Bechyne en Hluboka nad Vitavou zijn mogelijk vanaf deze camping.

Kamperen in Tsjechië bij Nederlanders

Misschien vind je het prettig om in Tsjechië op een camping van Nederlanders te staan. Dan kun je onder andere terecht bij:

En dit zijn de Nederlandse campings in Tsjechië die wij zelf bezochten.

Wil je juist graag op een Tsjechische camping staan, dan vind je hier alle campings die wij in Tsjechië hebben bezocht.

Met de camper naar Tsjechië

Wil je met de camper naar Tsjechië? Kijk dan eens bij Camptoo. Daar kun je een camper huren van particulieren en dat kan voordeliger uitpakken dan bij de grote verhuurders. Je eigen camper verhuren wanneer je er geen gebruik van maakt kan ook!

Een soortgelijk platform is Goboony – zeker de moeite waard om ook even naar te kijken. Ze zijn ook op zoek naar mensen die hun eigen camper willen verhuren.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.