Campings in Tsjechië

Hier vind je campings in Tsjechië op de website van ANWB Camping. Ook de ACSI heeft een uitgebreide database met campings in Tsjechië. Heb je ervaring met een van de campings die je tegenkomt? Laat dan een beoordeling achter – zo weten andere kampeerders ook beter wat ze kunnen verwachten.

Tip: de ACSI-kampeerkaart

Iets wat echt heel handig is om te hebben, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen in Tsjechië, is de kampeerkaart van de ACSI. Hiermee krijg je tot wel 60% korting op de prijs van de deelnemende campings in Tsjechië. Met de bijbehorende app en gids vind je die campings heel makkelijk. Echt een aanrader!

Camping in Praag boeken

Deze twee campings in Praag kun je via meerdere reisorganisaties boeken:

Met de camper naar Tsjechië

Wil je met de camper naar Tsjechië? Kijk dan eens bij Camptoo. Daar kun je een camper huren van particulieren en dat kan voordeliger uitpakken dan bij de grote verhuurders. Je eigen camper verhuren wanneer je er geen gebruik van maakt kan ook!

Glamping in Tsjechië

Je kunt er ook voor kiezen om een volledig ingerichte safaritent te boeken. Dat kan op de kleinschalige familiecamping Prima in Tsjechië. Hij ligt direct aan een rivier en wordt omringd door natuurgebieden waar je mooi kunt wandelen. Dagtrips naar Praag, Pisek, Tabor, Bechyne en Hluboka nad Vitavou zijn mogelijk vanaf deze camping.

Kamperen in Tsjechië bij Nederlanders

Misschien vind je het prettig om in Tsjechië op een camping van Nederlanders te staan. Dan kun je onder andere terecht bij:

En dit zijn de Nederlandse campings in Tsjechië die wij zelf bezochten.

Wil je juist graag op een Tsjechische camping staan, dan vind je hier alle campings die wij in Tsjechië hebben bezocht.