Voor scholen, verenigingen en andere groepen stelt Tsjechoreizen speciale groepsreizen naar Tsjechië samen. Verder vond ik de volgende groepsreizen naar Tsjechië:

Czech this Out (8 of 10 dagen)

Voor deze reis ga via Berlijn met de trein naar Tsjechië. Daar verken je eerst een paar dagen het prachtige Boheems Zwitserland en ga je daarna allerlei leuke activiteiten ondernemen in outdoor-stad Děčín. Je kunt deze reis ook nog verlengen met een bezoek aan de Tsjechische hoofdstad Praag.

Deze groepsreis vind je hier bij Travel Around.

Sfeervolle dagen in de Gouden Stad (5 dagen)

SRC Reizen heeft een culturele groepsreis Kerst in Praag, waarbij je per vliegtuig reist. Je verblijft in een middenklassehotel in Praag. De reis is inclusief 4x ontbijt en 4x diner (een kerstdiner op 24 en 25 december). Ook heb je vrije tijd om Praag op eigen gelegenheid te leren kennen.

Kijk voor groepsreizen in de winter bij de winterreizen naar Tsjechië. Er zijn ook groepsreizen die behalve Tsjechie nog meer landen in MIdden-Europa aandoet.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.