Voor scholen, verenigingen en andere groepen stelt Tsjechoreizen speciale groepsreizen naar Tsjechië samen. Verder vond ik de volgende groepsreizen naar Tsjechië:

Historisch Praag (6 dagen)

Verken Praag met De Jong Intra: maak gebruik van een van de vele opstappunten en laat je naar de Gouden Stad rijden. Je verblijft in een hotel in het centrum en wordt 3 dagen lang rondgeleid door een Nederlands sprekende stadsgids. Als je wilt, kun je de heen- en terugreis ook met het vliegtuig afleggen. Deze groepsreis Praag vind je hier.

Wandelen met een groep in Noord-Tsjechië

Tijdens deze afwisselende wandelweek in Noord-Tsjechië van Natuurlijk Reizen verblijf je in een familiehotel van Nederlandse eigenaren. Je bent hier vlak bij de voet van de Zvicina-berg, in de uitlopers van het Reuzengebergte. Dit is dan ook de bestemming van je eerste wandeling. Verder kom je onder andere in het Boheemse Paradijs (Cesky Raj) en Miletin. De wandelingen gaan door heuvelachtig terrein met hoogteverschillen tot maximaal 500 meter. Er gaat een lokale (Duits- of Engelssprekende) gids met de groep mee.

Kerst in stijlvol Praag (6 dagen)

Praag is altijd al een sfeervolle stad, maar rondom de kerstdagen des te meer. Je verblijft in een heerlijk 4-sterrenhotel en krijgt twee feestelijke kerstdiners voorgeschoteld. Je reist per luxe touringcar en wordt rondgeleid door een Nederlands sprekende stadsgids. Deze kerstreis Praag vind je hier.

Sfeervolle dagen in de Gouden Stad (5 dagen)

SRC Reizen heeft ook nog een culturele groepsreis Kerst in Praag, waarbij je per vliegtuig reist. Je verblijft in een middenklassehotel in Praag. De reis is inclusief 4x ontbijt en 4x diner (een kerstdiner op 24 en 25 december). Ook heb je vrije tijd om Praag op eigen gelegenheid te leren kennen.

Kijk voor groepsreizen in de winter bij de winterreizen naar Tsjechië. Er is ook een groepsreis die behalve Tsjechie nog meer landen in MIdden-Europa aandoet.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.