Groepsreizen naar Tsjechië

Voor scholen, verenigingen en andere groepen stelt Tsjechoreizen speciale groepsreizen naar Tsjechië samen. Verder vond ik de volgende groepsreizen naar Tsjechië:

Wandelen met een groep in Noord-Tsjechië

Tijdens deze afwisselende wandelweek in Noord-Tsjechië verblijf je in een familiehotel van Nederlandse eigenaren. Je bent hier vlak bij de voet van de Zvicina-berg, in de uitlopers van het Reuzengebergte. Dit is dan ook de bestemming van je eerste wandeling. Verder kom je onder andere in het Boheemse Paradijs (Cesky Raj) en Miletin. De wandelingen gaan door heuvelachtig terrein met hoogteverschillen tot maximaal 500 meter. Er gaat een lokale (Duits- of Engelssprekende) gids met de groep mee.

Wandelen met een groep in het Boheemse Woud

Tijdens deze wandelvakantie in Šumava (het Boheemse Woud) loop je door een licht bergachtig landschap waar de natuur goed behouden is gebleven, onder andere omdat hier ooit het IJzeren Gordijn liep (met een strook niemandsland). De route bestaat uit vlakke stukken en af en toe een stijging of daling. Het hoogteverschil bedraagt iedere dag ongeveer 300-500 meter. Op een dag leg je zo’n 17-20 km af (in 5- 6 uur). De wandelroutes zijn in het Nederlands beschreven en de reisleider loopt met de groep mee. Je verblijft in een kleinschalig hotel.

Kerst in Praag

SRC Reizen heeft ook nog een culturele groepsreis Kerst in Praag.

Kijk voor groepsreizen in de winter bij de winterreizen naar Tsjechië.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.