Zelf verblijf ik meestal op een camping of in een vakantiewoning als ik naar Tsjechië ga. Ik heb dan ook maar weinig hoteltips. Hopelijk kan ik de tips hier in de toekomst verder uitbreiden.

Hotel in Praag

Op deze website van Trivago kun je makkelijk hotels in Praag zoeken. Je kunt dan sorteren op bijvoorbeeld de prijs, maar ook op in welk stadsdeel je zou willen overnachten.

Ik heb zelf erg goede ervaringen met de hotels van Radisson tijdens stedentrips in andere landen. Ook in Praag vind je een Radisson-hotel: Radisson Blu Hotel Prague. Het staat tussen de Oude Stad en Nieuwe Stad, op loopafstand van het centrum en populaire bezienswaardigheden. Het hotel is gevestigd in een origineel art-nouveaugebouw met historische elementen. Maar het hotel is volledig gerenoveerd en heeft een modern interieur.

Hotels uit Wie is de Mol?

Wil je graag verblijven op dezelfde plek als de deelnemers aan Wie is de Mol? In de post over locaties uit Wie is de Mol? heb ik zoveel mogelijk proberen te vermelden in welke hotels de deelnemers verbleven.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.