Wil jij een vakantie in Tsjechië combineren met een bezoek aan andere landen rondom Tsjechië? Dat regel je makkelijk met deze rondreizen door Midden-Europa.

Van Praag naar Dresden fietsen (8 dagen)

Tijdens deze 8-daagse fietsvakantie van Praag naar Dresden van SNP Reizen fiets je het tweede gedeelte van de Elberadweg. Je fietst over vlakke routesmet uitzicht op het IJzergebergte en het Elbezandsteengebergte en komt langs steden zoals Melnik, Litomerice en uiteindelijk Dresden in Duitsland. 

Rondreis I van Tsjecho Reizen (12 dagen)

Tijdens deze reis van Tsjecho Reizen verblijf je 12 dagen in Noord-Moravië in Tsjechië, de Hoge en Lage Tatra in Slowakije en Zuid-Moravië in Tsjechië

Verrassend Midden-Europa (14 dagen)

Deze reis door Midden-Europa van de ANWB brengt je naar mooie maar relatief onbekende steden zoals Pécs en Olomouc, maar ook naar het Tsjechische en Slowaakse platteland. Je begint in het Tsjechische IJzergebergte en reist dan via Moravië naar het Tatragebergte in Slowakije. Via Eger en Pécs in Hongarije rij je verder naar Slovenië, waar je verblijft aan de voet van het Pohorje-gebergte.

Rondreis H van Tsjecho Reizen (15 dagen)

Tsjecho reizen heeft ook een reis van 15 dagen naar Noord- en Zuid-Moravië in Tsjechië, Hoge en Lage Tatra in Slowakije en Centraal Slowakije.

Groepskampeerrondreis Zuid-Polen, Slowakije, Tsjechië (21 dagen)

Tijdens deze groepskampeerreis van de ANWB heb je genoeg tijd voor jezelf, en toch de gezelligheid en het veilige gevoel van reizen met een groep en een reisbegeleider. De reis begint op een camping bij Dresden en vandaar reis je door het Reuzengebergte op de grens van Tsjechië en Polen naar Krakau. In Slowakije verblijf je in natuurpark Pieniny en maak je een avontuurlijke vlottentocht op de Dunajec-rivier en bezoek je het grootste kasteelcomplex van Midden-Europa. In de Tsjechische wijnregio Moravië geniet je van de groene heuvels en verken je per boot de stad Brn. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan Praag.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.