Rondreizen Midden-Europa

Wil jij een vakantie in Tsjechië combineren met een bezoek aan andere landen rondom Tsjechië? Dat regel je makkelijk met deze rondreizen door Midden-Europa.

Van Praag naar Dresden fietsen (8 dagen)

Tijdens deze 8-daagse fietsvakantie van Praag naar Dresden van SNP Reizen fiets je het tweede gedeelte van de Elberadweg. Je fietst over vlakke routesmet uitzicht op het IJzergebergte en het Elbezandsteengebergte en komt langs steden zoals Melnik, Litomerice en uiteindelijk Dresden in Duitsland. 

Rondreis I van Tsjecho Reizen (12 dagen)

Tijdens deze reis van Tsjecho Reizen verblijf je 12 dagen in Noord-Moravië in Tsjechië, de Hoge en Lage Tatra in Slowakije en Zuid-Moravië in Tsjechië

Hart van Europa (12 of 14 dagen)

Deze 12- of 14-daagse rondreis door Duitsland en Tsjechië met Praag en Cesky Krumlov wordt aangeboden door Pharos Reizen. Het is een mooie mis van natuur en steden: je verblijft in het Tsjechische IJzergebergte en natuurgebied Vysocina, maar bezoeky ook Praag, Cesky Krumlov, Pilsen en Erfurt.

Verrassend Midden-Europa (14 dagen)

Deze reis door Midden-Europa van Pharos Reizen brengt je naar mooie maar relatief onbekende steden zoals Pécs en Olomouc, maar ook naar het Tsjechische en Slowaakse platteland. Je begint in het Tsjechische IJzergebergte en reist dan via Moravië naar het Tatragebergte in Slowakije. Via Eger en Pécs in Hongarije rij je verder naar Slovenië, waar je verblijft aan de voet van het Pohorje-gebergte.

Rondreis H van Tsjecho Reizen (15 dagen)

Tsjecho reizen heeft ook een reis van 15 dagen naar Noord- en Zuid-Moravië in Tsjechië, Hoge en Lage Tatra in Slowakije en Centraal Slowakije.

Verdwenen landen en verschoven grenzen (16 of 18 dagen)

Je begint deze rondreis door Midden-Europa in Dresden. Daarna reis je verder naar Krakau in Polen en het middeleeuwse grensstadje Bardejov in Slowakije. Bij Bratislava overnacht je aan de oevers van de Donau en kun je eventueel een dagtocht naar Wenen maken. In Tsjechië rij je van Olomouc via Kutná Hora naar Praag. Je sluit de reis af in Erfurt, de ‘stad van torens’.

Terug naar de Donaumonarchie (23 dagen)

Deze 23-daagse rondreis Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Slovenië begint in Pilsen (Tsjechië). Daarna reis je naar Wenen (Oostenrijk), Boedapest (Hongarije), Osijek (Kroatië), Sarajevo (Bosnië), Budva (Montenegro), Trogir (Kroatië) en Ljubljana (Slovenië). Je sluit de reis af in Sankt Gilgen in Oostenrijk.