Ik speur regelmatig het internet af op zoek naar de mooiste reizen naar Tsjechië. Wat ik vind, zet ik hier voor je bij elkaar.

AUTORONDREIZEN

Wil je een mooie rondreis Tsjechië maken? Met deze reizen heb je alles in één keer geregeld.

ACTIEVE VAKANTIES

Wil je tijdens je vakantie lekker actief bezig zijn met bijvoorbeeld kanovaren of rotsklimmen? Kijk dan zeker even bij deze actieve reizen in Tsjechië.

WINTERSPORT

Onze allereerste wintersport was in Tsjechië (Lipno) en dat was voor ons en onze kinderen een groot succes. En er zijn nog meer wintersportgebieden in Tsjechië.

TSJECHIË & MEER

Wil je een vakantie in Tsjechië combineren met andere landen in Midden-Europa? Deze rondreizen zijn een mooie manier om dat te doen.

Pasen in Tsjechië

Pasen en de weken daarvoor zijn erg leuk om door te brengen in Tsjechië vanwege de bijzondere tradities die met deze periode verbonden zijn. Hier lees je er meer over.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.