Meestal gaan wij met de caravan naar Tsjechië, maar er zijn ook heel veel mooie vakantiewoningen te huur. Wij verbleven bijvoorbeeld voor onze wintersport bij Landal Marina Lipno aan het Lipnomeer.

Wil je liever niet op een vakantiepark verblijven, maar kies je voor een vakantiehuis in Tsjechië dat midden in de natuur staat? Kijk dan zeker even bij Natuurhuisje.nl. Daar staat groen voorop – er wordt zelfs een nieuwe boom geplant voor elke geboekte nacht. Bovendien heeft de website een speciale categorie Contactloos verblijf. Hiermee vind je makkelijk de huisjes waar je kunt verblijven zonder met iemand contact te hoeven hebben. Er zijn dan dus geen gedeelde ruimtes, de sleutel ligt voor je klaar en als er een ontbijt bij je verblijf zit, wordt dat voor je klaargezet.

Verder kun je voor het huren van vakantiehuizen in Tsjechië terecht bij:

Misschien vind je het fijn om een vakantiehuis te huren bij Nederlanders. In dat geval verdienen de volgende vakantiewoningen in Tsjechië extra aandacht:

Ze staan alle drie in Bozanov en worden beheerd door Hillebrand en Natasja Heerkens, die ook de eigenaren zijn van camping Bozanov.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.