Op vakantie naar Tsjechië is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Tsjechië is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Tsjechië, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Mis ik nog een actuele kortingsactie? Laat het me weten!

Zomerdeals van Oad

OAD heeft aantrekkelijke zomerdeals met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

Vakantiedeals Tsjechië bij HolidayGuru

Ken je de website HolidayGuru.nl? Daar vind je het hele jaar door aantrekkelijke vakantiedeals – hier vind je ze voor Tsjechië.

Korting bij Landal

Wil je verblijven bij Landal Marina Lipno aan het Lipnomeer? Kijk dan even op de aanbiedingenpagina van Landal welke lastminute- of vroegboekkortingen er zijjn.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Tsjechië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Traveldeal is een website die afgeprijsde reizen van verschillende reisaanbieders heel handig voor je bij elkaar zet. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus soms moet je wel snel beslissen.

Korting op Radisson Hotels

Wil je tijdens je vakantie in Tsjechië in een hotel verblijven? Dan is het misschien handig om de actuele aanbiedingen van Radisson Hotels even te bekijken.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis e-boek met wandeltips

Wil je gaan wandelen in Tsjechië? Op dewandeltrainer.nl kun je een gratis ebook met wandeltips downloaden.

Gratis proefles Tsjechisch

Voor je vakantie een beetje Tsjechisch leren? Bij de NHA kun je een gratis proefles van de taalcursus Tsjechisch downloaden.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.