Voordeel

Op vakantie naar Tsjechië is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Tsjechië is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Tsjechië, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Mis ik nog een actuele kortingsactie? Laat het me weten!

20% korting bij Belvilla

Met de kortingscode BEL20 krijg je tot en met 30-4-2021 20% korting als je een vakantiewoning huurt bij Belvilla. De maximale korting bedraagt € 100,- en er is geen minimale orderwaarde aan verbonden. Je kunt de kortingscode gebruiken voor de verblijfsperiode tot en met 31-12-2021. Deze kortingscode voor Belvilla is niet geldig op vakantieparken.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Traveldeal is een website die afgeprijsde reizen van verschillende reisaanbieders heel handig voor je bij elkaar zet. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus soms moet je wel snel beslissen.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card (+ gratis campingkookboek)

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. En ik zag dat je nu ook een gratis campingkookboek kunt downloaden bij ACSI!

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis e-boek met wandeltips

Wil je gaan wandelen in Tsjechië? Op dewandeltrainer.nl kun je een gratis ebook met wandeltips downloaden.

Korting bij Landal

Wil je verblijven bij Landal Marina Lipno aan het Lipnomeer? Kijk dan even op de aanbiedingenpagina van Landal welke lastminute- of vroegboekkortingen er zijjn.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Tsjechië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Gratis magazine Reis Mee

Voor vakantie-inspiratie kun je bij Pharos Reizen gratis het magazine Reis Mee Familiereizen aanvragen. Hierin staan niet alleen de mooiste vakantiebestemmingen, maar ook fotografietips om je vakantiemomenten vast te leggen en handige tips en checklists van ANWB-experts.

Gratis proefles Tsjechisch

Voor je vakantie een beetje Tsjechisch leren? Bij de NHA kun je een gratis proefles van de taalcursus Tsjechisch downloaden.