Voordeel

Op vakantie naar Tsjechië is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Tsjechië is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Tsjechië, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Mis ik nog een actuele kortingsactie? Laat het me weten!

Gratis e-boeken over Tsjechië

Tsjechië-specialist CeskySight heeft twee prachtige e-boeken over Tsjechië voor je, die je gratis kunt downloaden. Kies voor het e-boek Verliefd op Tsjechië als je wilt lezen over welke steden en bezienswaardigheden in Tsjechië je echt gezien moet hebben, welke activiteiten je kunt ondernemen, wat je zoal kunt doen met kinderen en nog veel meer. Of kies voor het gratis e-boek over de regio rondom het Lipnomeer. Allebei mag ook!

Korting bij Belvilla

Op de homepage van Belvilla staan eigenlijk altijd wel interessante kortingen en acties aangegeven. Ze hebben ook vakantiewoningen in Tsjechië.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Traveldeal is een website die afgeprijsde reizen van verschillende reisaanbieders heel handig voor je bij elkaar zet. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus soms moet je wel snel beslissen.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis e-boek met wandeltips

Wil je gaan wandelen in Tsjechië? Op dewandeltrainer.nl kun je een gratis ebook met wandeltips downloaden.

Korting bij Landal

Wil je verblijven bij Landal Marina Lipno aan het Lipnomeer? Kijk dan even op de aanbiedingenpagina van Landal welke lastminute- of vroegboekkortingen er zijjn.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Tsjechië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Gratis proefles Tsjechisch

Voor je vakantie een beetje Tsjechisch leren? Bij de NHA kun je een gratis proefles van de taalcursus Tsjechisch downloaden.